Breaking News

Τηλεθεάτρια προκάλεσε αμηχανία στην Τ.Στεφανίδου «Βαρεθήκαμε να σας ακούμε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άνοιξε γραμμές στους τηλεθεατές η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά μια τηλεθεάτρια την έκανε να μετανιώσει ίσως για την επιλογή αυτή...

Η παρουσιάστρια βγήκε ντυμένη στα μαύρα για να συμβαδίσει με το κλίμα των ημερών αλλά η συνέχεια αποδείχτηκε ακόμη πιο μαύρη.


Ευγενική αλλά φορτισμένη η τηλεθεάτρια τα "έχωσε" τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους δημοσιογράφους ενώ άναυδοι έμειναν οι προσκεκλημένοι στην εκπομπή.

"Ήθελα να σας ρωτήσω όλη τη βδομάδα πιστεύετε ότι κάνετε σωστή ενημέρωση στον πολίτη σε σχέση με το δημοψήφισμα; Είστε αντικειμενικοί σαν εκπομπή 3 ώρες την ημέρα επί πέντε μέρες την εβδομάδα; Δηλαδή 15 ώρες την εβδομάδα ακούμε Ναι, Ναι, Ναι, Ναι, Ναι.. Πιστεύετε λοιπόν εσείς, η δικιά σας εκπομπή, ότι είστε αντικειμενικοί: Ότι εκπροσωπείτε εμένα που έχω δύο παιδιά και είμαι Ελληνίδα, πιστεύετε ότι με αντιπροσωπεύετε με τη γνώμη σας;" είπε.

Και πρόσθεσε: "Καλώ όλες τις Ελληνίδες μανάδες την Κυριακή να ψηφίσουν όχι. Γιατί εσείς δεν είστε μια Ελληνίδα μάνα που μας αντιπροσωπεύει. Είστε μια μάνα που στέλνει τα παιδιά της στο κολέγιο Αθηνών. Έχετε 20 χρόνια εργασίας στον αέρα. Ρωτήσατε εμάς 2 εκατομμύρια Έλληνες αν θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η πολιτική; Μας ρωτήσατε αν θέλουμε να είστε στην τηλεόραση και να σας ακούμε; Είναι ψυχοφθόρο να σας ακούμε. Σας βαρεθήκαμε να σας ακούμε. Βαρεθήκαμε εσάς, την κα Τρέμη, τον κ. Πρετεντέρη. Μπορείτε να αλλάξετε χώρα;" Δείτε το video.