Breaking News

Μπρούσκο: Επεισόδια 387 - 388, Γ' Κύκλος (Πρεμιέρα)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυριακή 27/9/15 (Διπλό επεισόδιο, 387-388): Δραματικές στιγμές περνάνε ο Αχιλλέας, η Μελίνα και ο Σήφης στην ερημιά όπου τους έχουν στήσει ενέδρα θανάτου. Η εξέλιξη της κατάστασης και μια σειρά γεγονότων που ακολουθούν, αποδεικνύουν πως πίσω από την εντολή θανάτου που έχει αναλάβει ο Νικηφόρος Απέργης, κρύβονται κι άλλα άτομα. 

Άδοξο και απρόβλεπτο τέλος θα έχει και το γαμήλιο πάρτι του Μηνά και της Βασιλικής και όλοι κάνουν σενάρια για το πως έγινε η επίθεση. Ο Διαμαντής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο κελί του, μεταφέρεται τραυματισμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Δάφνη δεν δείχνει ότι θα αλλάξει γνώμη και είναι αποφασισμένη να χωρίσει το Μάρκο. 

Συγκλονισμένος ο Σήφης από το θάνατο της Αγγελικής αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να ενημερώσει τη μικρή του κόρη, Στεφανία, για την απώλεια της μητέρας της. Ο καιρός περνά και η σειρά μας μεταφέρει στη βάφτιση της κόρης της Μελίνας και του Αχιλλέα που θα διώξει τα σύννεφα, έστω και για λίγο, και θα δώσει ελπίδα τη στιγμή που όλοι αγνοούν τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχουν. Ο Νικηφόρος εισβάλλει στη ζωή τους και ο πραγματικός κίνδυνος μόλις έχει αρχίσει. Όμως μια σειρά από γεγονότα γεμίζουν υποψίες το Σήφη ο οποίος ταξιδεύει στην Κύπρο, με σκοπό να πείσει τη Μελίνα και τον Αχιλλέα ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη... 

Προβολή: Ant1 (Επεισόδια 387+388)

Για την αρχική σελίδα "Μπρούσκο" πατήστε ΕΔΩ