Breaking News

Η Ιζαμπέλα παντρεύτηκε και δεν προσκάλεσε τη μητέρα της, Νικόλ Κίντμαν (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ιζαμπέλα Τζέιν παντρεύτηκε στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Dorchester στο Λονδίνο στις 18 Σεπτεμβρίου τον Max Parker και δεν προσκάλεσε τη μητέρα της Νικόλ Κίντμαν αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Το άρθρο μάλιστα επισημαίνει πως η 22χρονη υιοθετημένη κόρη της και make-up artist δεν θα ήθελε τη μητέρα της στο γάμο της, ακόμη κι αν έμενε κοντά.

Αντικρουόμενες πληροφορίες υπάρχουν για το αν παρευρέθηκε στην τελετή ο Τομ Κρουζ ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος χρηματοδότησε την τελετή.

Μια πηγή δήλωσε στην New York Post: "Ο γάμος ήταν μια τελετή της Σαηεντολογίας. Η Νικόλ δεν ήταν εκεί και δεν γνώριζε καν για την τελετή".

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι λίγοι στενοί φίλοι του ζευγαριού όπως επίσης και ο 20χρονος Κόνορ Άντονι, ο υιοθετημένος επίσης γιος του Κρουζ και της Κίντμαν. Και τα δύο παιδιά έχουν ασπαστεί σύμφωνα με το δημοσίευμα την πίστη του Κρουζ στη Σαηεντολογία.

Το γεγονός απασχόλησε όπως ήταν φυσικό και τα μέσα της Αυστραλίας λόγω της καταγωγής της Νικόλ Κίντμαν. Δείτε το πρωτοσέλιδο του περιοδικού "Woman's Day".