Breaking News

Ο πραγματικός λόγος που είχε σταματήσει το «Ρετιρέ»! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του "Happy Day" μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας και αποκάλυψε για ποιο λόγο σταμάτησε η αγαπημένη σειρά "Το Ρετιρέ" που προβλήθηκε στο Mega την περίοδο 1990-1992 για δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε στη σειρά τον Άλκη που ήταν βοηθός του Ιάσονα στο κατάστημα με τις τηλεοράσεις, είπε ότι δεν θα συμμετείχε σε μια αναβίωση του "Ρετιρέ" γιατί "Είναι κάποια πράγματα όπως τα έχουμε τότε. Η ατμόσφαιρα, η εποχή, οι άνθρωποι".

Αναφέρθηκε επίσης σε μια δύσκολη περίοδο που πέρασε τότε όταν έχασε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όπως είπε όμως, η δουλειά τον βοήθησε να ξεπεράσει το χαμό του.

Για τον Γιάννη Δαλιανίδη δήλωσε πως ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων στη σειρά. Για παράδειγμα είπε ότι η Μαρία Μαρτίκα που υποδυόταν τη Θάλεια, τη μητέρα του Ιάσονα, πάθαινε τρακ με τον Δαλιανίδη.

Τέλος αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο  η σειρά σταμάτησε: "Το σίριαλ τέλειωσε άδοξα. Τώρα θα το πω για πρώτη φορά αλλά δεν έχει σημασία αφού είναι η αλήθεια και τις αλήθειες πρέπει να της λέμε. Δεν θα πω ονόματα, όμως δύο από τις πρωταγωνίστριες του σίριαλ ζήτησαν, από ό,τι είχε πει ο Δαλιανίδης τότε, διπλάσια χρήματα από όσα έπαιρναν και το έθεσαν ως όρο αλλιώς δεν θα συνέχιζαν την σειρά. Η σειρά έπρεπε να συνεχίσει με τους ήρωες που είχε αγαπήσει ο κόσμος. Αν έλειπαν δύο από τους βασικούς ήρωες, δεν θα έπρεπε να συνεχίσει και τότε είπε ο Δαλιανίδης: το σταματάω και κάνω ένα παρεμφερές σίριαλ όπως ήταν οι Μικρομεσαίοι. Δεν είχε όμως την ίδια επιτυχία με το Ρετιρέ γιατί ήταν μια αντιγραφή των ηρώων".