Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 14 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τελευταία πράξη του δράματος κλείνει με την κηδεία του Ζιγιά βυθίζοντας την οικογένεια σε πένθος....

Είδαμε στο Μέρος 13 ότι η Ντεφνέ τιμωρείται με 20 χρόνια φυλάκιση. Κατόπιν ο Σονέρ δουλεύει μαζί με την Ελίφ στο σπίτι ενώ ο Τοπράκ ζητά με επιμονή ένα παιχνίδι. Ο Σονέρ προσφέρεται να τον πάει ο ίδιος και η Ελίφ ανυποψίαστη δέχεται. Στο δρόμο ο Σονέρ διώχνει τον οδηγό και απαγάγει τον μικρό Τοπράκ.

Στο μεταξύ η Κιγιμέτ επιστρέφει στην έπαυλη κρυφά και αποκαλύπτει στο Ζιγιά πως η Σααντέτ έχει ακόμη έναν γιο, τον μεγαλύτερο εφιάλτη του Καχραμάν, τον Μακσούτ. Ο Ζιγιά μόλις το ακούει παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει...

Ας δούμε τις νέες εξελίξεις...

Η Ελίφ και ο Καχραμάν έχουν τρελαθεί από την αγωνία για το που μπορεί να βρίσκεται ο Τοπράκ. Η αγωνία τους μεγαλώνει καθώς ο Σονέρ δεν σηκώνει το τηλέφωνο ωστόσο κάποια στιγμή ο Σονέρ εμφανίζεται με τον μικρό και ακούει τις παρατηρήσεις από τον Καχραμάν.

Ακολουθεί ένα τηλεφώνημα στον Καχραμάν από την αδελφή του που τον ενημερώνει ότι ο Ζιγιά πέθανε. Ο Καχραμάν μένει εμβρόντητος και δεν μπορεί να το πιστέψει. Την επόμενη ημέρα γίνεται η κηδεία του Ζιγιά ενώ η Κιγιμέτ παρακολουθεί από μακριά. Η Ελίφ όμως πάει και την παίρνει κοντά της. Όταν αρχίζουν όλοι να φεύγουν από το νεκροταφείο κανένας δεν μιλά στην Κιγιμέτ η οποία πάει πάνω από τον τάφο και κλαίει για την απώλεια του συζύγου της.

Στην έπαυλη η Σουκράν παροτρύνει τη Τζανάν να βελτιώσει τις σχέσεις της με τη θεία της, τη Μελέκ. Η Τζανάν όμως είναι στεναχωρημένη με την απώλεια του παππού της και δεν έχει καμία διάθεση για κάτι τέτοιο.

Τη στιγμή που η Ντεφνέ ζητά από το δικηγόρο της να μιλήσει με τον Καχραμάν, ο Γιακούπ είναι απαρηγόρητος με το θάνατο του πατέρα του, του Ζιγιά ενώ η μητέρα του η Σααντέτ προσπαθεί να του σταθεί. Κατόπιν εμφανίζονται ο Καχραμάν με την Ελίφ και η Σααντέτ ζητά να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Εκεί η Σααντέτ λέει στον Καχραμάν και την Ελίφ πως τους κατανοεί που ξαφνιάστηκαν που εμφανίστηκε στη ζωή τους ξαφνικά και αναφέρεται και στην απώλεια του Ζιγιά. Επίσης τους ενημερώνει ότι ο γιος της ο Μακσούτ έχει μετανοιώσει για όλα όσα έκανε.

Η Ελίφ της απαντά ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και καλύτερα να τα ξεχάσουν ενώ της τονίζει ότι η ίδια, μπορεί να είναι μητέρα του, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη για τις πράξεις του Μακσούτ.

Τέλος η Σααντέτ τους ενημερώνει ότι ο Ζιγιά της άφησε ένα ποσοστό από την εταιρεία αλλά τους λέει ότι δεν θέλει να το δεχτεί. Ο Καχραμάν όμως της ξεκαθαρίζει πως από τη στιγμή που το επιθυμούσε ο Ζιγιά, πρέπει να το δεχτεί.

Η Ντεφνέ τηλεφωνεί στον Καχραμάν αλλά εκείνος το κλείνει και κάπως έτσι η σειρά μας μεταφέρει δύο μήνες αργότερα...

Δείτε την εξέλιξη της σειράς στο Μέρος 15

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ