Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 184 - 185

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 6/6/16 - Επεισόδιο 184: Η Δάφνη συναντά την Ειρήνη η οποία της λέει πως και η ίδια έχασε τα ίχνη της Έλενας. Παράλληλα της διηγείται λεπτομέρειες από τη ζωή της μητέρας της όταν ήταν έγκυος σε εκείνη, κάνοντας τη Δάφνη να συγκινηθεί. Αργότερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους η Δάφνη παραλύει, συνειδητοποιώντας πως ο Πέτρος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Μετά τον γάμο ο Χρήστος λέει στον κόσμο να αφήσουν τον Μάνο να ξεκουραστεί ενώ η Μαρίνα φοβάται μήπως καταλάβει πως πρόκειται να γίνει η διπλή επέμβαση σε εκείνον και την Έλσα.

Η Κρίστη γεμίζει με απορία όταν γυρίζει σπίτι μαζί με τη μητέρα της καθώς η Άννα ξεσπάει, λέγοντάς της πως ό,τι έχει κάνει ήταν για το καλό της. Κατόπιν η Άννα φεύγει προσπαθώντας να μάθει πού πήγαν το μωρό και σοκάρεται όταν η Εύα της επιβεβαιώνει πως τελικά ήρθε η μετάθεσή της Ντορέτας για την Αθήνα και έφυγε. Απελπισμένη όπως είναι, μην ξέροντας πώς να βρει τη Ντορέτα και το μωρό, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Θεόφιλο. Από την άλλη ο Κυριάκος ανησυχεί μήπως η Μαρίνα τον κοροϊδέψει και απαιτεί να είναι κι ο ίδιος στο νοσοκομείο την ώρα του χειρουργείου.

Ο Πέτρος ταράσσεται όταν Δάφνη μπαίνει με άγριες διαθέσεις στο σπίτι του και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση του με τη μητέρα της. Ο Πέτρος εξιστορεί στη Δάφνη όλη την κατάσταση με εκείνον, την Εύα και την Έλενα αλλά η Δάφνη δεν πιστεύει πως δεν έχει ανάμειξη με την εξαφάνισή της. Στο μεταξύ στο νοσοκομείο, η Μαρίνα λέει στον κοιμισμένο Μάνο πως για να του χαρίσει τη ζωή θυσίασε τη δική της μένοντας με τον Κυριάκο. Εκείνη τη στιγμή όμως, ο Μάνος αρχίζει να αιμορραγεί και η Μαρίνα πανικοβάλλεται...


Τρίτη 7/6/16 - Επεισόδιο 185: Η Εύα επιστρέφει στο σπίτι και η Δάφνη ξεσπάει και εναντίον της, επιμένοντας πως σίγουρα και η ίδια έχει σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της. Η Εύα λέει στη Δάφνη πως όταν εκείνη ήταν πέντε χρονών, η Έλενα γύρισε, τους ζήτησε χρήματα κι έφυγε αφήνοντάς την οριστικά σ’ εκείνους αλλά η Δάφνη δεν την πιστεύει. Η Μάρθα σαστίζει όταν η Φωτεινή, μέσα στο παραλήρημά της, της λέει πως η Εύα ήταν εκεί και μιλούσε με τη νοσοκόμα. Η Έλσα λέει στον Κυριάκο να μην πάει στο νοσοκομείο και τον παρακαλεί να σκεφτεί ξανά τη συμφωνία του με τη Μαρίνα, καθώς έτσι καταδικάζει τις ζωές όλων τους.

Οι παπαράτσι και τα περιοδικά έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το ενδεχόμενο να έχει χωρίσει η Κρίστη με τον Τζόνυ. Η Χαρά επικοινωνεί με τον Τζόνυ και τον προειδοποιεί να μαζέψει την Κρίστη, γιατί ο Άλκης πρέπει να έχει την εντύπωση πως είναι ευτυχισμένη στον γάμο της.  Ο Άλκης πηγαίνει στο μπαρ που συχνάζει η Κρίστη και την ξαφνιάζει με τον ενδιαφέρον του για εκείνη ενώ η Χαρά τον καλεί επανειλημμένα στο κινητό του αλλά εκείνος δεν το σηκώνει.

Ο Κυριάκος παραξενεύεται όταν τον επισκέπτεται η Άννα και τηλεφωνεί στην Άντρη, προσπαθώντας να μάθει τον λόγο της επίσκεψής της. Η Άντρη βρίσκει δικαιολογίες και ενημερώνει τη Ντορέτα για το συμβάν. Η Εύα, που συνειδητοποιεί πως η αλήθεια έρχεται στο φως, σκέφτεται πως ήρθε καιρός να τελειώσει με τη Φωτεινή και μπαίνει στο δωμάτιο της ενώ ζητάει από τη νοσοκόμα να τις αφήσει μόνες τους. Όμως η νοσοκόμα στέλνει μήνυμα στη Μάρθα για την παρουσία της εκεί. Όλα είναι έτοιμα για τη διπλή επέμβαση στο νοσοκομείο, αλλά η Έλσα γεμίζει πανικό και ανησυχία και ανεβάζει πυρετό. Στο μεταξύ η Μάρθα προσπαθεί να καταλαγιάσει τον θυμό της Δάφνης απέναντι στον Πέτρο...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ