Breaking News

Σοκάρει ο γιος του Ρώσου μεγιστάνα: «Η μητέρα μου ήθελε να κάνει σeξ μαζί μου και τη σκότωσα» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέες μαρτυρίες έρχονται στην επιφάνεια για τη υπόθεση που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο γιος του Ρώσου μεγιστάνα Igor Sosin, ο 19χρονος Egor Sosin είπε πως ήθελε να "αποβάλει το διάβολο" από τη μητέρα του και την στραγγάλισε μέχρι θανάτου με το καλώδιο του φορτιστή του τηλεφώνου στη σουίτα του ξενοδοχείου Α Mananov, στο Kazan.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, σύμφωνα με νέα μαρτυρία, ο 19χρονος ισχυρίζεται πως πριν επιτεθεί στη 44χρονη μητέρα του, στην Anastasia Novikova-Sosina - πρώην σύζυγος του Igor Sosin - εκείνη ήθελε να κάνει σeξ μαζί του ενώ ο ίδιος αρνιόταν.

"Την έπνιγα για περίπου μισή ώρα. Ικανοποιήθηκα που πέθανε. Κάθισα πάνω της και άρχισα να τη γρονθοκοπώ με όλη του τη δύναμη μου. Έκλαιγα όταν τη χτυπούσα αλλά ήμουν πολύ καλά γνωρίζοντας ότι με τις ενέργειές μου σκοτώνω τη μητέρα μου. Την δάγκωσα στο λαιμό στη δεξιά πλευρά και αισθάνθηκα το αίμα στο στόμα μου. Είδα το αίμα να τρέχει από το πρόσωπό της μητέρας μου" φέρεται να είπε στους ανακριτές.


Ο νεαρός δράστης αρχικά είχε καταθέσει πως ήταν υπό την επήρεια vαpκωτικώv όταν έκανε την αποτρόπαια πράξη. Υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει διαγνωστεί στον 19χρονονο σχιζοφρένεια ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη τοποθέτηση από τις Αρχές.

Ο πατέρας του Igor Sosin δήλωσε ότι βρισκόταν σε στενή επαφή με την πρώην σύζυγό του, και συζητούσαν τις ανησυχίες τους για το γιο τους. Η μητέρα του είχε πει πως η συμπεριφορά του γιου της "δεν ήταν αρκετά υγιής" και ότι είχε "εμμονή με παραληρητικές ιδέες δίωξης".