Breaking News

Ισοπαλία στην Τούμπα: Στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο επισφραγίστηκε μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα το βράδυ της Τρίτης, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, που του χάρισε την πρώτη θέση και τον στέλνει στα προκριματικά (3ο γύρο) του Champions League.

Εντυπωσιακή αντεπίθεση από το Δικέφαλο του Βορρά που ξεκίνησε χωρίς βαθμούς τα πλέι οφ και κατάφερε να τερματίσει αήττητος και πρώτος με 12 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με ένα εκπληκτικό γκολ του Ροντρίγκεζ στο 17'. Η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα για τους "πράσινους", στο 26', από τον Λουντ με τη βοήθεια και της τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Βίτορ και άλλαξε πορεία. Μεγάλη απόκρουση του Γλύκου στο τέλος του αγώνα σε σουτ του Πέτριτς. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Λέοβατς (Σκόνδρας 67'), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας (Κοροβέσης 60'), Ροντρίγκες και Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 80')

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπεντ (Βλαχοδήμος 75'), Εβαντζελίστα (Μπουμάλ 63'), Λέτο και Κλωναρίδης (Πέτριτς 80')