Breaking News

Συγκινεί ο παράλυτος πατέρας που συνόδευσε όρθιος την κόρη του στο γάμο της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 55χρονος πατέρας έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω το 2012, ως αποτέλεσμα μιας επιθετικής μορφής καρκίνου. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Όμως ο Chris Palmer από το Derby της Αγγλίας ήθελε να περπατήσει για να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο η 28χρονη κόρη του Heather Palmer παντρεύτηκε και ο ίδιος τη συνόδευσε όρθιος.

"Όταν βγήκα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση, ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα ήταν ο γάμος της κόρης μου και πως δεν επρόκειτο να είμαι σε θέση να να τη συνοδεύσω" δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Derby Telegraph.


Αυτό που ήταν αδιανόητο να συμβεί, το κατάφερε χάρη στη ρομποτική συσκευή κινητικότητας της εταιρίας Rex Bionics, που βοηθά τους ανθρώπους να σταθούν στα πόδια τους και να κινηθούν. Κοστίζει 130.000 δολάρια ωστόσο η εταιρία προσφέρθηκε να βοηθήσει και δάνεισε τη συσκευή για μία μέρα αφού προηγουμένως δίδαξε στον 55χρονο πως να τη χρησιμοποιήσει.


Η νύφη συγκινήθηκε που τη συνόδευσε ο πατέρας της και εντυπωσιάστηκε με τις δυνατότητες της ρομποτικής συσκευής. Η εταιρία ανακοίνωσε για την υπόθεση του Palmer: "Ήταν μια υπέροχη ημέρα γάμου. Όταν η νύφη Heather Palmer επικοινώνησε μαζί μας πριν από ένα χρόνο για να ρωτήσει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή ο πατέρας της για να σταθεί και να περπατήσει την ημέρα του γάμου της, ήμασταν στην ευχάριστη θέση να τη βοηθήσουμε. Συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι από τη Rex Bionics."

Πηγές: Derby Telegraph - Russia Today