Breaking News

Έσπασαν καρδιές στο Σαν Σίρο: Το «σήκωσε» η Ρεάλ στα πέναλτι (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο εμφύλιος των Μαδριλένων στο τελικό του Champions League το Σάββατο το βράδυ, στο Σαν Σίρο του Μιλάνο έληξε με νικήτρια τη Ρεάλ στα πέναλτι (5-3).

Η Ρεάλ είναι πλέον για 11η φορά στην ιστορίας της πρωταθλήτρια Ευρώπης σε αντίθεση με την Ατλέτικο η οποία για 3η φορά που φτάνει σε τελικό δεν καταφέρνει να σηκώσει το τρόπαιο.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-1. Ο Σέρχιο Ράμος έκανε από καθαρή θέση οφσάιντ το 1-0 για τη Ρεάλ στο 15', ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από επόπτη και διαιτητή και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στο 47' ο Γκριεζμάν απόλεσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Φερνάντο Τόρες με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Νάβας.

Η ισοφάριση ήρθε για την Ατλέτικο με τον Καράσκο στο 79' και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, σκορ που δεν άλλαξε ούτε στην παράταση.

Ο τελικός οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Μοιραίος παίκτης ο Χουανφράν που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι τη στιγμή που το σκορ ήταν 4-3. Ο επόμενος που εκτέλεσε πέναλτι ήταν ο Ρονάλντο, ο οποίος αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν "απών", σκόραρε και χάρισε στη βασίλισσα το 11o τρόπαιο.

Η λήξη βρήκε παίκτες και οπαδούς της Ρεάλ να πανηγυρίζουν ενώ χαρακτηριστικά ήταν τα πλάνα από την άλλη πλευρά με πολλούς οπαδούς της Ατλέτικο να ξεσπούν σε κλάματα.





Φωτογραφίες από: Daily Mail