Breaking News

Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο; Ο λόγος που ξέσπασε ο Λιάγκας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Τελειώνει" ο γάμος της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο σύμφωνα με δημοσίευμα του βραζιλιάνικου περιοδικού "Epoca".

Η είδηση έχει αξιοπιστία καθώς, όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, πρόκειται για περιοδικό με πολιτικά και lifestyle θέματα που διασταυρώνει τις πληροφορίες του πριν της δημοσιεύσει.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει βαθιά κρίση ενώ οι κοντινοί τους φίλοι προσπαθούν να τους φέρουν κοντά. Ωστόσο αυτό τον καιρό κρατούν αποστάσεις για να πάρουν το χρόνο τους. Πρόσφατα μάλιστα η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ιππικό αγώνα μόνη της χωρίς να έχει τον Αλβάρο στο πλευρό της.

Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε ότι αυτή τη φορά το δημοσίευμα είναι αληθινό και φαίνεται να χωρίζουν. Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του δεν είδε με καλό μάτι το θέμα μιας και δεν συμπαθεί την Αθηνά Ωνάση.

"Δεν μ'αρέσει που έχει φτύσει τόσο πολύ την Ελλάδα. Δεν την αγαπάω καθόλου. Με εκνευρίζει απίστευτα που δεν αγαπά την Ελλάδα, που έχει μια ελληνική ρίζα την οποία την απεχθάνεται. Πούλησε το Σκορπιό 100 εκατομμύρια, τσάμπα" είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε πως σχολιάστηκε το θέμα από την τηλεοπτική παρέα του Πρωινού.