Breaking News

Χάος στον αέρα σε πτήση των Malaysia Airlines (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι σοβαρές αναταράξεις της πτήσης MH1 των Malaysia Airlines, από το Λονδίνο προς την Κουάλα Λουμπούρ, την Κυριακή 5 Ιουνίου, προκάλεσαν χάος στο εσωτερικό του Airbus A380, δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail.

34 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Ο επιβάτης Harith Azman, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τα αναποδογυρισμένα καροτσάκια με τους δίσκους των φαγητών και τα πράγματα που έπεσαν μέσα στο αεροσκάφος. Ο Azman είπε ότι τη στιγμή των αναταράξεων ο πατέρας του ήταν στο μπάνιο και χτύπησε το κεφάλι του στην οροφή.


Μετά την προσγείωση του Airbus στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Κατά τη διάρκεια της πτήσης πάνω από τον κόλπο της Βεγγάλης υπήρξε μια σύντομη στιγμή σοβαρών αναταράξεων, με ορισμένους επιβάτες να έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς. Η Malaysia Airlines ζητά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε από αυτό το γεγονός, το οποίο ήταν εντελώς πέρα ​​από τα όρια του έλεγχου μας, λόγω του καιρού".