Breaking News

Η νύφη, που σκότωσε την πεθερά της με 68 μαχαιριές, μίλησε στο «Tatiana Live» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο καυγάς με την πεθερά της τον Ιανουάριο του 2012 στη Χαλκιδική είχε τραγική κατάληξη. Η νύφη σκότωσε την 59χρονη πεθερά της με 68 μαχαιριές και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για "ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής". 

Σχεδόν 4 χρόνια μετά, η 36χρονη σήμερα Εύα είναι ελεύθερη μέχρι να πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. 

Παρά το γεγονός ότι σκότωσε τη μητέρα του, o σύζυγός της, Αντώνης, έμεινε δίπλα της και τη στήριξε. Όμως τα άλλα δύο παιδιά της πεθεράς δεν επιθυμούν καμία επαφή μαζί της και ζητούν να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Η 36χρονη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή "Tatiana Live" και μίλησε για τα αίτια της δολοφονίας, για τα χρόνια που πέρασε στη φυλακή και για τις σκέψεις της για το μέλλον.

"Δεν κατάλαβα πως έγινε, ήταν ξαφνικό. Αναρωτιέμαι πως έχουν γίνει όλα αυτά. Ζητώ συγνώμη" είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: "Ερχόταν στο σπίτι και έλεγε γιατί μένετε μαζί. Έλεγε διάφορα στον άντρα μου, ότι το παιδί που κυοφορούσα δεν ήταν δικό του".

Δείτε στο βίντεο του newsit, το απόσπασμα από την εκπομπή που πρόβαλε χθες το "Live News".