Breaking News

Μαστοράκης: «Αχ, καημένη Ρούλα...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Επίθεση" στη Ρούλα Κορομηλά έκανε μέσα από το προφίλ του στο Facebook o Νίκος Μαστοράκης, αναφερόμενος στα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της στο Epsilon.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«ΑΧ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑ!

Οταν εγραφα δυσοιωνες προβλεψεις για τη Ρουλα Κορομηλα και τη νεκρανασταση του Bravo της, το υπερπροστατευτικο "Ε" πυροβολουσε (με ανοητες εξωδικους) τον αγγελιοφορο. Δυο βδομαδες μετα την εναρξη, ανημπορος να βελτιωσει το περιεχομενο, την εκανε με πλαγια πηδηματακια ο Βαγγελης Περρης. Η Ρουλα, κατα την προσφιλη συνηθεια της, "καπακωσε" τους παντες, σε ρολους που δεν της πανε και δεν τους εμαθε ποτε. Καθε βδομαδα και χειροτερα, μεχρι που χθες να φτασει το αλλοτε Bravo των 40, να ειναι τελευταιο στις θεαματικοτητες, με απολυτο αρχοντα ενα μετριο ως κακο "Στην Υγεια μας," και στις επομενες δυο θεσεις... ταινιες δεκαετιων. Συγκεκριμενα:

Στην υγειά μας ρε παιδιά 24%
Μοντέρνα Σταχτοπούτα 18,7%
Μια νύχτα στο μουσείο 11,1%
Μπράβο Ρούλα 10,8%

Το χειροτερο συγκριτικο μετρο, ομως, για το φιλοδοξο αν και καταποντισθεν ζωντανο υπερσώου, ειναι οι θεαματικοτητες της Τατιανας Στεφανιδου, της Αννιτας Πανια και του Μενιου Φουρθιώτη, με εκπομπές πολυ χαμηλου κοστους.

Αχ, καϋμενη Ρουλα, το οτι θα εισαι πισω απο τον Φουρθιωτη, ουτε στους χειροτερους εφιαλτες σου δεν θα το ειχες δει. Ηθελές τα;»