Breaking News

Παντελής Παντελίδης: Η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα για τον οδηγό του αυτοκινήτου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρέπονται και πάλι τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μετά από την κατάθεση μιας γυναίκας που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και του Star.gr, μια γυναίκα που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριάκου είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συνομιλίες συγγενικού της προσώπου με δικηγόρο και να λένε ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Η γυναίκα αυτή νοσηλευόταν την ίδια περίοδο με την Φρόσω Κυριάκου στο ίδιο δωμάτιο στον Ευαγγελισμό. Συμπτωματικά και εκείνη από τροχαίο. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συγγενικό πρόσωπο της Φρόσως να μιλά με κάποιο δικηγόρο και να του λέει ότι οδηγούσε η Φρόσω. Εκείνος να του ανταπαντά  πως πρέπει να κάνει ότι δεν θυμάται μέχρι να συνέλθει και το άλλο κορίτσι από την Εντατική για να πουν τα ίδια στην κατάθεση τους.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει πως στις 5 Ιουνίου η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δέχθηκε τηλεφώνημα από τη γυναίκα που είχε δώσει στην αστυνομία κατάθεση η οποία ανατρέπει τα πάντα.

Δείτε στο βίντεο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star.