Breaking News

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η όμορφη Ελίνα Ακριτίδου; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πάντα γοητευτική Ελίνα Ακριτίδου εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση και μίλησε για όλα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου".

Η ηθοποιός αρχικά είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Κοινωνιολογία αλλά τελικά επέλεξε τον δρόμο της υποκριτικής. Είχε γίνει γνωστή μέσα από τη σειρά "Καλημέρα Ζωή" του Νίκου Φώσκολου ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην "Απαγορευμένη Αγάπη" του Mega (1998). Επανεμφανίστηκε στη σειρά "Είναι στιγμές" του Ant1 (2012).

Η  όμορφη ηθοποιός, που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με το Νίκο Γκάλη, έχει κάνει οικογένεια και απέκτησε τρία παιδιά. Μίλησε για τη ζωή της σήμερα, για το παρελθόν της και αποκάλυψε πως άρχισε το "ταξίδι" της στο χώρο της υποκριτικής. Αναφερόμενη στα επαγγελματικά της, είπε χαρακτηριστικά:

"Ξεκίνησα με την υπεροψία του ότι δεν χρειάζεται να χτυπήσω καμία πόρτα γιατί είχα συνηθίσει να μου τη χτυπάνε. Έφτασα σε ένα σημείο που είπα: θα χτυπήσω οποιαδήποτε πόρτα. Τώρα έχω ισορροπήσει τα πράγματα.... και χτυπάνε και χτυπάω. Αν όλα πάνε καλά, του χρόνου ελπίζω ότι θα έχω κάτι και στην τηλεόραση και στο θέατρο, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν μπορώ να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί τη μία μέρα το κλείνεις και την άλλη μέρα κάτι συμβαίνει".

Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο του Alpha.