Breaking News

«Επίθεση» του Ant1 τη νέα σεζόν με... 8 σειρές!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετωπική επίθεση ετοιμάζεται να εξαπολύσει την επόμενη σεζόν ο Ant1, στοχεύοντας να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας.

Τα καθημερινά σίριαλ θα κάνουν πρεμιέρα γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη και τα εβδομαδιαία από Νοέμβρη, σύμφωνα με το περιοδικό TV24.

Πιο συγκεκριμένα, το «Μπρούσκο», «Οι συμμαθητές», Τα «Δίδυμα φεγγάρια» και το καινούριο, τα «Πέντε κλειδιά», θα ανοίξουν την τηλεοπτική σεζόν.

Όσο για τα εβδομαδιαία, παλιά και νέα, θα πάνε για λίγο αργότερα. Έτσι, από Νοέμβριο θα δούμε στις οθόνες το «Ταμάμ» και το «Daddy cool».

Αλλά και δύο νέα σίριαλ: τη μαύρη κωμωδία σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου και σκηνοθεσία Αμαλίας Γιαννίκου με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μαρία Καβογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια, Παντελή Καναράκη, αλλά και το comeback των «Παντρεμένων» με τον τίτλο «Και οι παντρεμένοι ξαναέχουν ψυχή», σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη και σκηνοθεσία του Αντώνη Τέμπου και Βασίλη Θωμόπουλου.

Όσον αφορά το τελευταίο, σύμφωνα με την Espresso, οι υπεύθυνοι έχουν έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, που άφησε το στίγμα του ως «Ακάλυπτος», αλλά και με τον «Τίγρη» οδοντίατρο Μάκη (Γιώργος Παρτσαλάκης).

Η Ρένια Λουιζίδου δεσμεύεται με τον Alpha λόγω της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου», όμως, όπως ακούγεται, θα τη δούμε τελικά στα δύο πρώτα επεισόδια της παραγωγής του ΑΝΤ1. Κατόπιν, ο Λευτέρης Καπώνης θα την κάνει (μέσω του σεναρίου) να αποχωρήσει, καθώς δεν θα μπορεί να αντέξει την εξώγαμη κόρη του συζύγου της (Κωνσταντίνα Κλαψινού). Στη σειρά αναμένεται να δούμε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και την Κάρμεν Ρουγγέρη.