Breaking News

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε για τη μέρα που έχασε την όρασή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "Καλημέρα" του Σκάι ήταν καλεσμένος ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο οποίος μίλησε για τη μοιραία μέρα της ζωή του, όταν και έχασε την όρασή του σε ηλικία 10 χρονών, στο χωριό του, το Ματσούκι Αιτωλοακαρνανίας.

"Ήμουν 10 ετών παιδί. Ένα παιδί υπερκινητικό, θα έλεγα, περίεργο, πολύ περίεργο και με μια παρέα παιδιών. ΄Ήταν 29 Μαΐου, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, δεν είχαμε σχολείο" είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: "Ήμασταν 7 παιδιά, πήγαμε στο ποτάμι και κάποια στιγμή βρέθηκε μία χειροβομβίδα. Δεν είχαμε εικόνα του τι ακριβώς ήταν, παιδάκια ήμασταν 10 χρονών. Έγινε η έκρηξη... από τα 7 παιδιά το ένα σκοτώθηκε, εγώ έχασα το φως μου εντελώς, τα υπόλοιπα παιδιά έπαθαν μικρότερες ζημιές."

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου ποια ήταν η τελευταία εικόνα που του έμεινε από το μοιραίο εκείνο περιστατικό, απάντησε: "Την ώρα που χτυπούσε τη χειροβομβίδα ο πολύ καλός μου παιδικός μου φίλος ο οποίος χάθηκε δυστυχώς εκείνη τη στιγμή".

Δείτε το βίντεο (οι συγκεκριμένες δηλώσεις από το 4ο λεπτό και μετά).