Breaking News

X-Factor: Το μήνυμα του Ανδρέα Λέοντα για τη νίκη του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανάρτησή του στο Instagram, ο μεγάλος νικητής του X-Factor ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν σε όλη την πορεία του στο μουσικό talent show του Σκάι, μέχρι τον τελικό.

"Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα σ αυτή την πορεία και με πίστεψαν! Εγώ μπορεί να βγήκα νικητής αλλά όλα τα παιδιά που ήταν εκεί ήμασταν νικητές και αξίζουν και με το παραπάνω..δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω τώρα να μαστε πάντα καλά και μην παρατάτε τα όνειρα σας! Όταν βρω λίγο χρόνο θα απαντήσω στα υπέροχα σας μηνύματα..Τώρα αρχίζουν όλα και ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα..Σας ευχαριστώ και πάλι!" έγραψε χθες ο Ανδρέας Λέοντας και ακολούθησαν πάνω από 20 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι του έδωσαν συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Θέλω να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όσους ήταν δίπλα σ αυτή την πορεία και με πίστεψαν! Εγώ μπορεί να βγήκα νικητής αλλά όλα τα παιδιά που ήταν εκεί ήμασταν νικητές και αξίζουν και με το παραπάνω..δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω τώρα να μαστε πάντα καλά και μην παρατάτε τα όνειρα σας! Όταν βρώ λίγο χρόνο θα απαντήςω στα υπέροχα σας μηνύματα..Τώρα αρχίζουν όλα και ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα..Σας ευχαριστώ και πάλι!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Leontas (@andreasleontas_official) στις