Breaking News

«Για μια ανάσα…» με την Ελένη Ράντου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ψυχολογικό θρίλερ της Zinnie Harris "How To Hold Your Breath" μετά το Λονδίνο, όπου έκανε πρεμιέρα στο Royal Court στις 24 Φεβρουαρίου 2015, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτή τη σεζόν με τον τίτλο «Για μια ανάσα…».

Για την πολυπλοκότητα του έργου χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του britishtheatre που αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Είναι ένα δράμα; Είναι μια κωμωδία; Είναι μια φάρσα; Είναι μια παραβολή; Είναι μια αλληγορία; Είναι ένα μελόδραμα; Είναι μια παντομίμα; Είναι ποιητικό; Είναι νατουραλιστικό; Είναι σουρεαλιστικό; Είναι όλα αυτά τα πράγματα ή κανένα από αυτά;".

Πληροφορίες για το έργο

Αξίζει η ψυχή σας για 45 ευρώ; Ο έρωτας μετριέται με το χρήμα; Νέα εποχή, νέα ήθη; Ένα υπαρξιακό ταξίδι στους φόβους του σύγχρονου «δυτικού» ανθρώπου, στους δαίμονες του, τους εφιάλτες και τα όνειρά του, με διάθεση αυτογνωσίας ένα γοητευτικό παραμύθι με αφόρητες αλήθειες.

 Η σύγχρονη αλληγορία της Ζίνι Χάρις  "ανεβαίνει" στο θέατρο Διάνα, με την Ελένη Ράντου και τον Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί  το ψυχολογικό θρίλερ «Για μια ανάσα…», για τη θέση του σύγχρονου  ανθρώπου μπροστά στο χρήμα και τη συναλλαγή.

Μια σύγχρονη οδύσσεια επιβίωσης, η Οδύσσεια δύο γυναικών,  που η ζωή τους μετατρέπεται σε απροσδόκητο θρίλερ ταξιδεύοντας  σε μια  Ευρώπη που καταρρέει… Αναζητώντας τη δική τους Ιθάκη, τι θα πρέπει να κερδίσουν και τι να χάσουν;

Ο κεντρικός ρόλος, η Άννα, είναι  ένας σύγχρονος Φάουστ ή ένας σύγχρονος Οδυσσέας  που παλεύει με θεούς και δαίμονες σε ένα υπαρξιακό ταξίδι επιβίωσης.  

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Ράντου, Ελένη Ουζουνίδου, Αντώνης Καρυστινός, Μελέτης Ηλίας Κρίς Ραντάνοφ.