Breaking News

Ιωάννα Λίλη - Θοδωρής Ζαγοράκης: Πάρτι γενεθλίων για τα παιδιά τους σε παραλία (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε παραλία της Καβάλας γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους και τη γιορτή της κόρης τους η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Ομορφες στιγμες-οικογενειακες στιγμες-στιγμες χαρας!!! Τα γενεθλια μας τον 15Αυγουστο του μικρου μας Ιωαννη και η γιορτη απ´το Μαρακι μας!!! Απολυτη Ευτυχια τα Χαμογελα τους-η ζωη μας ολη!!! Ευχαριστω τους ανθρωπους που μας τιμησαν με την παρουσια τους ,την Γεωργια που επιμεληθηκε την φανταστικη τουρτα- Georgias cakes στην Καβαλα,το beach-bar Peponi στους Αμμολοφους-Περαμο-Καβαλας!!!!» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ της.

Ομορφες στιγμες-οικογενειακες στιγμες-στιγμες χαρας!!! Τα γενεθλια μας τον 15Αυγουστο του μικρου μας Ιωαννη και η γιορτη απ´το Μαρακι μας!!! Απολυτη Ευτυχια τα Χαμογελα τους-η ζωη μας ολη!!! Ευχαριστω τους ανθρωπους που μας τιμησαν με την παρουσια τους ,την Γεωργια που επιμεληθηκε την φανταστικη τουρτα- Georgias cakes στην Καβαλα,το beach-bar Peponi στους Αμμολοφους-Περαμο-Καβαλας!!!! #happymomments #birthdaypartyforourkids #birthdayson #namedaygirl #15August #beachparty #ammolofous_beach_bar_peponi_with_the_best_company #manykissees_to_ #ourfriends #Georgiascakes #forthebirthdaycake🎂👍❤💋 #uniqueforus #ourkids #smile😀😀😀😀🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙋
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις