Breaking News

Τραγωδία στο Πακιστάν... Μία selfie ξεκλήρισε οικογένεια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα 11χρονο κορίτσι πνίγηκε την Τρίτη μετά από πτώση σε ένα ποτάμι στο βόρειο Πακιστάν, στην προσπάθειά της να τραβήξει μια selfie.  Οι γονείς της πέθαναν προσπαθώντας να την σώσουν, δήλωσαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το τραγικό περιστατικό συνέβη στο ποτάμι Kunhar που ρέει μέσα από την επαρχία Khyber Pakhtunkhwa, σε ένα λοφώδη τουριστικό σημείο κοντά στο χωριό Beesian, περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια του Islamabad. Ο βαθύς ποταμός με τα άγρια νερά είναι δημοφιλής προορισμός για ράφτινγκ.

"Η Safia Atif, προσπαθούσε να τραβήξει μια selfie κατά μήκος του ποταμού όταν γλίστρησε και έπεσε" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο( AFP) ο αστυνόμος Arshad Khan, επισημαίνοντας ότι το περιστατικό το είδαν και άλλοι τουρίστες.

"Η μητέρα της Safia, η Shazia πήδηξε για να τη σώσει αλλά παρασύρθηκε από τα ρεύματα του ποταμού. Βλέποντας τη σύζυγό του και την κόρη του να πνίγονται ο πατέρας Hussain βούτηξε επίσης στο νερό να τους σώσει, αλλά είχε παρόμοια μοίρα. Τα νεκρά σώματα της μητέρας και της κόρης έχουν εντοπιστεί ενώ ψάχνουμε ακόμη το σώμα του Hussain", πρόσθεσε ο Khan.

Οι γονείς ήταν γιατροί από την επαρχία Punjab και βρισκόταν στην περιοχή για οικογενειακές διακοπές. Είχαν μαζί τους την  9χρονη κόρη τους και τον 6χρονο γιο τους που είδαν τους γονείς τους και την αδερφή τους να χάνονται στον ποταμό.

Ένας αξιωματούχος που ζήτησε να μην αναφερθεί το όνομά του είπε ότι η κυβέρνηση προειδοποίησε τους πολίτες να μην πηγαίνουν κοντά στον ποταμό. "Κάθε χρόνο, περίπου μια ντουζίνα άνθρωποι πνίγονται εδώ. Έρχονται συνήθως τουρίστες εδώ για πικ-νικ αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι ξένοι και δεν έχουν ιδέα για το βάθος του ποταμού" είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Mail