Breaking News

Ρίο 2016: Μυστήριο με πισίνα καταδύσεων. Έγινε πράσινη μέσα σε μία μέρα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για άγνωστο λόγο η πισίνα όπου πραγματοποιήθηκε χθες ο τελικός των καταδύσεων στις γυναίκες πήρε μία σκοτεινή απόχρωση του πράσινου.

Μία μέρα νωρίτερα, όταν αγωνίστηκαν στον τελικό οι άντρες, το πρόβλημα δεν υπήρχε. Έκπληκτες οι αθλήτριες είδαν την αλλαγή στο χρώμα της πισίνας ωστόσο ο αγώνας διεξήχθη κανονικά. Το πράσινο χρώμα μάλιστα γινόταν πιο σκούρο όσο περνούσε η ώρα.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόνο στη μία πισίνα, καθώς η διπλανή, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, διατήρησε τη φυσιολογική της εμφάνιση.


"Μοιάζει περισσότερο με νερό από τον Αμαζόνιο παρά με νερό πισίνας" αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο της η Daily Mail.

Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρξαν ανησυχίες για την ποιότητα και την καθαριότητα του νερού στην κωπηλασία και την ιστιοπλοΐα αλλά όχι για τις πισίνες μιας και εκεί δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

"Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και η πισίνα άλλαξε χρώματα" δήλωσε η Mario Andrada, εκπρόσωπος της επιτροπής διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Και πρόσθεσε αστειευόμενη για να αποφορτίσει την κατάσταση: "Αν ήταν πράσινο και κίτρινο, θα ήταν ένα πατριωτικό χρώμα".

Δείτε στις φωτογραφίες το χρώμα της πισίνας όταν αγωνίστηκαν οι άντρες και την μυστήρια αλλαγή στον τελικό των γυναικών...