Breaking News

Crystal AirCruises: Στο εσωτερικό του πιο πολυτελούς τζετ στον κόσμο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διαθέτοντας μια ευρύχωρη τραπεζαρία στολισμένη με δερμάτινες καρέκλες, πιάτα από πορσελάνη και ποτήρια από κρύσταλλο, θα μπορούσε να ήταν ένα ακριβό εστιατόριο όμως πρόκειται για το Crystal AirCruises, το νέο αεροπλάνο της ταξιδιωτικής εταιρείας Crystal, με έδρα τις ΗΠΑ, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πιο πολυτελές εμπορικό τζετ στον κόσμο.

Το Boeing 777-200LR, διαθέτει εσωτερικούς χώρους πέντε αστέρων, μπάτλερ και μενού επιβραβευμένο με ένα αστέρι Michelin.

Στο καθιστικό, υπάρχουν συνολικά 84 πολυθρόνες για τους επιβάτες οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτια για όσους θέλουν να κοιμηθούν πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στον επόμενο προορισμό.

Επίσης τα ευρύχωρα μπάνια είναι εφοδιασμένα με μια σειρά από αρωματικά προϊόντα που έχουν τη σφραγίδα ιταλικού οίκου μόδας.

Το μπαρ είναι γεμάτο με μια σειρά εκλεκτών κρασιών ενώ το αεροπλάνο διαθέτει επίσης μεγάλες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, δωρεάν παγκόσμιο Wi-Fi και ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι πτήσεις για τους τουρίστες θα αρχίσουν το φθινόπωρο του 2017, με ταξίδια στις πιο εξωτικές και απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου 14 ημερών (κόστους 50.000 δολαρίων), 21 και 28 ημερών.

Η Διευθύνων Σύμβουλος της Crystal, Edie Rodriguez, δήλωσε: «Το Crystal AirCruises δεν είναι απλώς ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα για την εταιρεία, αλλά μια πρωτοποριακή εξέλιξη στο χώρο των πολυτελών ταξιδιών».