Breaking News

Εκνευρίστηκε ο Ρέμος στη συνέντευξη για την αποψινή συναυλία λόγω απουσίας της ΕΡΤ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Έξω από τα δόντια" τα είπε ο Αντώνης Ρέμος αναφερόμενος στην απουσία της ΕΡΤ από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε μαζί με τη Μαρινέλλα και το Χρήστο Νικολόπουλο, στα πλαίσια της τελευταίας καλοκαιρινής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Θέατρο Πέτρας, της Πετρούπολης.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απουσία της ΕΡΤ, λέγοντας: "Βλέπω 3 κάμερες με το ζόρι. Με θλίβει ιδιαίτερα. Εύχομαι του χρόνου η ΕΡΤ να το καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική η συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο 50 χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και με τον Αντώνη Ρέμο... εκτός αν δεν θέλουν... να μην υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο".

Επίσης ευχαρίστησε τα κανάλια που κινδυνεύουν να κλείσουν. Όπως είπε οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του τόσο στα κανάλια όσο και στους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους.

Για τον Alpha είπε χαρακτηριστικά: "Εύχομαι και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο και δε θα χάσετε τις δουλειές σας, δε θα χάσετε τη ζωή σας. Να είστε σίγουροι ότι ο Alpha θα συνεχίσει να υπάρχει. Εγώ αυτό πιστεύω".

Τέλος ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι φέτος δεν θα συμμετέχει σε κανένα talent show. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο "Happy Day".