Breaking News

Γεννητούρια στον αέρα! Η αεροπορική εταιρεία έκανε δώρο στο μωρό δωρεάν πτήσεις για όλη του τη ζωή (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μωρό γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης της εταιρείας Buraq Air από την Τρίπολη της Λιβύης προς τη Νιαμέι, την πρωτεύουσα του Νίγηρα.

Σύμφωνα με το Fox 43, που επικαλείται δημοσίευμα του CNN, η μητέρα με τη βοήθεια των αεροσυνοδών έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ έχει και έναν επιπλέον λόγο να είναι χαρούμενη...

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, με έδρα την Τρίπολη, ανακοίνωσε στο Facebook το δώρο της στο μωρό, που είναι δωρεάν πτήσεις για όλη τη ζωή του στους προορισμούς που καλύπτει, δηλαδή εντός της Λιβύης αλλά και προς Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.


Η προσπάθεια και η συμπεριφορά του πληρώματος αναγνωρίστηκε από τη μητέρα η οποία έδωσε στο νεογέννητο γιο της το όνομα του Abdul Baset, πιλότου του αεροπλάνου.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν τηρούν μητρώα των γεννήσεων, και έτσι είναι δύσκολο να υπάρξουν στατιστικά στοιχεία. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον αέρα.

Στις 14 Αυγούστου η μικρή Haven ήρθε στη ζωή όταν η μητέρα της βρισκόταν σε πτήση από το Ντουμπάι στη Μανίλα και η αεροπορική εταιρία Cebu Pacific της έκανε δώρο για τις μελλοντικές πτήσεις της ένα εκατομμύριο αεροπορικά μίλια.