Breaking News

Κατρούγκαλος: «Θα ανακοινωθούν ειδικά προγράμματα για τους εργαζόμενους στα κανάλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ1 μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους των καναλιών που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια.

Μία κατάσταση που σίγουρα προκαλεί σύγχυση στο κοινό, καθώς τα κανάλια δείχνουν αποφασισμένα να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους και μάλιστα ο Alpha φαίνεται σίγουρος για τη συνέχεια ενώ από την κυβέρνηση επιμένουν ότι τα κανάλια χωρίς άδεια δεν θα έχουν σήμα μετά το πέρας των 90 ημερών.

"Εύχομαι να μην υπάρχουν καθόλου άνεργοι από τα νέα κανάλια και αυτό το εξασφαλίζει και το γεγονός ότι για πρώτη φορά έχουμε προβλέψει ελάχιστη στελέχωση, ελάχιστο εργασιακό δυναμικό που πρέπει να έχουν. Αυτοί που έχασαν την άδεια δεν μπορούν να συνεχίσουν να εκπέμπουν όπως όλοι οι άλλοι γιατί τότε οι άδειες δεν θα είχαν νόημα αλλά έχουν εναλλακτικές επιλογές όπως είναι η συνδρομητική τηλεόραση όπως είναι η web τηλεόραση" είπε ο υπουργός.

Και πρόσθεσε: "Υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν άνεργοι, αυτό δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Και ακριβώς γι' αυτό το λόγο μελετούμε ειδικά προγράμματα για τους εργαζόμενους στα Μέσα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες".