Breaking News

Ξέσπασε η μητέρα του Μπεν: «Αξίζαμε να μάθουμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεκίνησαν στην Κω οι έρευνες των Βρετανών αξιωματικών για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, καθώς εξετάζεται για δεύτερη φορά, μετά το 2012, η περίπτωση ο μικρός, που εξαφανίστηκε το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, να είχε συνθλιβεί τότε από έναν εκσκαφέα.

Η μητέρα του παραχώρησε συνέντευξη στη Mirror μέσα από την οποία εξέφρασε την οργή της και τη θλίψη της που η αλήθεια άργησε να βγει  στην επιφάνεια 25 χρόνια.

"Εμείς αξίζαμε να μάθουμε την αλήθεια πριν από 25 χρόνια" είπε και αναρωτήθηκε αναφερόμενη στο μάρτυρα: "Πώς μπορείς να κρατάς ένα τόσο σοβαρό μυστικό όλα αυτά τα χρόνια;".

"Έβλεπε τον πόνο μας και τη δυστυχία μας και δεν έσπαζε τη σιωπή του. Θα μπορούσε να είχε δοθεί η πληροφορία ανώνυμα, αλλά ποτέ δεν το έκανε. Κοιτάζοντας το σημείο της ανασκαφής από εδώ με κάνει να νιώθω άρρωστη στο στομάχι. Αντιπροσωπεύει το μαρτύριο και την καταστροφή ολόκληρης της οικογένειάς μου. Ξυπνάω και βρίσκω το μαξιλάρι μου βρεγμένο με δάκρυα. Δεν ήταν μέχρι τώρα καν στους χειρότερους εφιάλτες μου ότι ο Μπεν ήταν νεκρός. Δεν μπορώ να το πιστέψω" πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η 43χρονη Kerry.


Ο μάρτυρας από την πλευρά του φέρεται να είπε σε ντετέκτιβ που συμμετέχει στις έρευνες: "Ήρθε η ώρα η οικογένεια να μάθει την αλήθεια, έτσι ώστε να σταματήσει την αναζήτηση".

Να σημειωθεί ότι μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο οδηγός του εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή καθώς πέθανε από καρκίνο του στομάχου, μπορεί να ήταν κατά λάθος ο υπεύθυνος για το θάνατο του Μπεν. Σημαντική είναι η μαρτυρία ότι ο Μπάρκας εθεάθη ιδρωμένος και να τρέμει κατά την επιστροφή του από αστυνομικό τμήμα όπου είχε πάει για κατάθεση την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν.

Όπως αναφέρει η Mirror, οι ντετέκτιβ του Νότιου Yorkshire, που αναζητούν τα λείψανα του Μπεν, έφθασαν στην Κω το Σαββατοκύριακο. Η αρχική αναζήτηση αναμένεται να διαρκέσει 10 έως 12 ημέρες.