Breaking News

Λεβέντης: «Υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δώσει στο κόμμα 8%» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1 μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο Βασίλης Λεβέντης.

Μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα για τις σχέσεις Τσίπρα - Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβη σε μία πολύ σκληρή δήλωση στην ομιλία του σε ομογενείς, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στις ΗΠΑ.

«Ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα. Κανονικά αν υπήρχε ένα πολιτικό δικαστήριο έπρεπε να τον είχε εκτελέσει» είπε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή ότι η φράση είχε μεταφορική έννοια και πως απομονώθηκε από τα Μέσα το συγκεκριμένο σημείο της ομιλίας του.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι τον πλησίασε υπάλληλος από εταιρεία δημοσκοπήσεων για να παρουσιάσουν, έναντι αμοιβής, μεγαλύτερα ποσοστά για το κόμμα του.

«Πέρυσι που μπήκα στη Βουλή με 4% οι δημοσκοπήσεις με έδειχναν 2% την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών. Εγώ δεν έχω πληρώσει στις δημοσκοπήσεις ούτε ένα ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη με πλησίασε ένας από εταιρεία δημοσκοπήσεων και μου ζήτησε 10 χιλιάδες ευρώ για να δείξει το κόμμα 7% με 8%» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το περιστατικό έγινε κατά την επίσκεψη του στη Δ.Ε.Θ.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξή του.