Breaking News

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Νάντια Κοντογεώργη μίλησαν για τη «Μουρμούρα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκείνη μία κοπέλα που ξεχειλίζει από γλύκα και ηρεμία... εκείνος ένας γυμναστής σε πορεία - κατρακύλα... είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί ενώ έχουν και ένα μωρό μερικών μηνών...

Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, το ένα από τα δύο νέα ζευγάρια που θα "εισβάλουν" στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής":

Νάντια Κοντογεώργη

Αρχίζετε τις τηλεοπτικές...«Μουρμούρες»; «Με ενθουσιασμό! Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε μια ήδη επιτυχημένη σειρά και να συνεργάζομαι με ηθοποιούς που θαυμάζω και εκτιμώ ιδιαίτερα. Η συνεργασία συγκεκριμένα με τον Γιώργο ήταν ευχή μου χρόνια».

Στην προσωπική σας ζωή... μουρμουρίζετε; «Σπάνια, αλλά όταν το κάνω εκνευρίζομαι κι εγώ».

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας; «Είναι ένα κορίτσι που αγάπησα από την πρώτη σκηνή των σεναρίων. Είναι γλυκιά και τρυφερή, ήρεμη δύναμη και αγαπάει πολύ το σύντροφό της και τον καρπό του έpωτά τους».

Με αυτό το ζευγάρι θα ταυτιστούν πολλά ζευγάρια; «Νομίζω πως ναι. Είναι μια περίοδος ζωής - η έναρξη της οικογένειας - που τη βλέπω στο περιβάλλον μου, γιατί φτάσαμε πια σ' αυτή την ηλικιακή φάση και αναγνωρίζω προβληματισμούς και καταστάσεις που βιώνουν οι φίλοι μου».

Τι συναισθήματα κρατάτε από την απροσδόκητη διακοπή της σειράς «Κάτω Παρτάλι»; «Ήταν μια λαμπερή στιγμή που δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Γι' αυτό ίσως και να μείνουμε εpωτευμένοι μαζί της!».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας; «Να βιώνω τη ζωή απολαυστικά, με ηρεμία και δύναμη, να δημιουργώ, να απολαμβάνω, να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να κάνω νέα όνειρα και να μοιράζομαι με τους ανθρώπους που αγαπιόμαστε τις στιγμές μας».

Στις επιλογές σας συνήθως ποιοι σας υποστηρίζουν; «Η οικογένειά μου. Με την ευρεία έννοια».

Θα σας δούμε επί σκηνής; «Στο Εθνικό Θέατρο τον Μάρτιο, στο έργο "Οπερέτα" του Βίτολντ Γκομπρόβιτς, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου».

Γιώργος Χρυσοστόμου

Ξεκινάτε τηλεοπτικές... «Μουρμούρες»; «Βεβαίως».

Στην προσωπική σας ζωή... μουρμουρίζετε; «Είμαι γκρινιάρης. Ευκαιρία να ξορκίσουμε το κακό!».

Νιώθετε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή σας; «Νιώθω ευγνώμων. Με καλεί η "'Μουρμούρα" να παίξω μαζί της. Είναι τιμή για μένα να ενταχθώ στην πετυχημένη της οικογένεια».

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ του ήρωα; «Είναι ένα λαϊκό παλικάρι, γύρω στα 35, σε μια ελαφριά δύση της ζωής του. Είναι αυτή η διχάλα, που ο άντρας λέει ή θα πάρω το δρόμο το σωστό ή θα πάω στην καταστροφή. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει σε αυτή τη φάση».

Έχετε φτάσει σε αυτή τη διχάλα, στην προσωπική σας ζωή; «Εννοείται».

Το ζευγάρι στη σειρά είναι αναγνωρίσιμο; «Θα είναι. Αυτή η φάση είναι γνώριμη για τα ζευγάρια που είναι τρία - τέσσερα χρόνια μαζί και πρέπει να αλλάξουν πίστα. Δεν είναι στα ντουζένια τους και βρίσκονται σε καμπή».

Η περίοδος των κρίσιμων αποφάσεων; «Πώς Θα συνεχίσεις. Και απαιτείται προσωπική δουλειά και από τους δύο. Ο καθένας με τον εαυτό του. Για να μπορούν να επιπλεύσουν παράλληλα και να μη συγκρούονται».

Το παλικάρι τι επαγγέλλεται; «Είναι γυμναστής, Θα λέγαμε αποτυχημένος».

Έχετε μπει σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής; «Εδώ και πολύ καιρό».

Θα σας δούμε επί σκηνής; «Κάνω πρόβες για τη "Δωδεκάτη νύχτα", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, με το Εθνικό Θέατρο. Η πρεμιέρα είναι τον Οκτώβριο».