Breaking News

Ο λόγος που δεν παίζονται οι «Τρεις Χάριτες» - Γιατί απέχει από την τηλεόραση η Μίνα Αδαμάκη; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Έτοιμο το πρωινό" μίλησε η Μίνα Αδαμάκη για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, για τις αγαπημένες σειρές που συμμετείχε αλλά και για το λόγο που δεν την βλέπουμε πλέον σε κάποια νέα σειρά.

Η ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστη από την παλιά σειρά του Mega, τις αγαπημένες "Τρεις Χάριτες", μίλησε για το ρόλο της στο έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Don Nigro, που ανεβαίνει στο θέατρο για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Επίσης μίλησε για το κόψιμο της "Εθνικής Ελλάδος", ενώ αναφερόμενη στο γεγονός ότι η σειρά "Τρεις Χάριτες" δεν παίζεται πλέον στην τηλεόραση, είπε: 

«Μ' αρέσει που σταμάτησε κάποια στιγμή να παίζεται στην τηλεόραση. Το σταματήσαν οι ίδιοι οι συγγραφείς και αυτό το βρίσκω πολύ σωστό γιατί μετά κουράζει, ευτελίζεται. Αλλά παρόλα αυτά παίζεται στο Ίντερνετ κι έτσι το μαθαίνουν νέα παιδιά. Ακουμπάει στα νέα παιδιά με την ίδια ένταση. Αυτό μου κάνει πολύ εντύπωση».

Όσο για το λόγο που δεν την βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση, εξήγησε ότι είναι θέμα επιλογής. «Όταν μου προέκυπτε κάτι ενδιαφέρον το έκανα. Μου είχαν τύχει κάποια σενάρια τα οποία εγώ δεν αισθανόμουν ότι θα μπορούσα να τα υποστηρίξω έτσι προτιμούσα να μην το κάνω γιατί η τηλεόραση είναι πολύ δυνατό μέσο και μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή του Epsilon.