Breaking News

Ποια είναι η τηλεοπτική Βικτόρια από τη σειρά «La Senora» της ΕΡΤ2; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ενδιαφέρον του κοινού δείχνει να έχει κερδίσει η δραματική παραγωγή εποχής «La Senora» που η ΕΡΤ2 προβάλλει κάθε ημέρα στις 19:00.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 39 επεισόδια και η ιστορία θυμίζει εκείνη της θρυλικής σειράς «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας».

Η ιστορία θέλει τη Βικτόρια, που προέρχεται από πλούσια οικογένεια, να εpωτεύεται και πάλι τον νεανικό έpωτά της, τον Άνχελ (Rodolfo Sancho), που έχει γίνει ιερέας.

Ποια είναι όμως η τηλεοπτική Βικτόρια ή κατά κόσμον Adriana Ugarte; 

Σύμφωνα με την Espresso, η Ισπανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1985. Έχει πάρει πέντε βραβεία για τις μέχρι σήμερα δουλειές της, ενώ, όταν οι «μετοχές» της άρχισαν να ανεβαίνουν, δεν άργησε να γίνει «μούσα» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Julieta».


Η Adriana είναι εγγονή δύο συγγραφέων: του Εντουάντο Ουγκάρτε, στενού συνεργάτη του Λουίς Μπουνιουέλ, και του Αλικάντε Κάρλος Αρνίκες. Με τέτοια γονίδια δεν της πήρε καιρό ώστε να αποφασίσει να ασχοληθεί κι εκείνη με την τέχνη.

Η πρώτη ταινία της ήταν μικρού μήκους, το «Mala Espina» (2001), σε σκηνοθεσία Μπελέν Μαθίας, που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Αλκαλά ντε Χενάρες.

Ακολούθησαν συμμετοχές σε σίριαλ, ενώ το 2006, στα 21 της χρόνια, ήταν υποψήφια ως νέα ηθοποιός για το Βραβείο Γκόγια για τον ρόλο της στην ταινία «Consuelo», όπου υποδυόταν μια εκπαιδεύτρια σκυλιών. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε το «La Senora», που εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη.

Πηγή: Espresso