Breaking News

Χαμός στο Twitter για τη Χίλαρι Κλίντον (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει την υποψήφια των Δημοκρατικών να φεύγει άρον άρον με λιποθυμική τάση από την τελετή μνήμης που έγινε στο χώρο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, πολλά είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με τη υγεία της Χίλαρι Κλίντον.

Νέες φωτογραφίες δείχνουν μια μυστηριώδη γυναίκα με σκούρο μπλε φόρεμα να εμφανίζεται για να ελέγξει τον παλμό της κατά την έξοδό της από το χώρο της τελετής.

Όπως αναφέρει η Daily Mail πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν ότι πρόκειται για την προσωπική νοσοκόμα της Χίλαρι.

Μερικοί μάλιστα το προχώρησαν γράφοντας ότι ίσως να υποφέρει από νευρολογικές βλάβες ενώ ένα σχόλιο αναφέρει: "Σαφώς είναι αποπροσανατολισμένη. Τελικά στάδια της νόσου του Πάρκινσον;".


Τελικά η γυναίκα αναγνωρίστηκε ως η γιατρός της, Lisa Bardack, η οποία επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή η υποψήφια είχε διαγνωστεί με πνευμονία.

Το σίγουρο είναι ότι όσο τα δημοσιεύματα θα συνεχίζονται ο αντίπαλός της υποψήφιος των Ρεμπουπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, θα "τρίβει τα χέρια του" από ικανοποίηση και θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτή την εξέλιξη που ίσως έχει απρόβλεπτη συνέχεια...