Breaking News

Δεν το βάζει κάτω η Shannen Doherty: Κάνει γυμναστική μετά από χημειοθεραπεία και συγκλονίζει (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει πραγματικά ο τρόπος που η Shannen Doherty διαχειρίζεται την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός ανεβάζει συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, στο προφίλ της στο Instagram, περνώντας το μήνυμα σε όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση ότι είναι καλύτερο να μοιράζεσαι το πρόβλημά σου.

Τα μηνύματα συμπαράστασης από τους followers της είναι εκατοντάδες ενώ η ηθοποιός έχει στο πλευρό της, εκτός από την οικογένειά της, και καλούς φίλους που της δίνουν κουράγιο στη μάχη ζωής που δίνει.

Σε βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ώρες η Shannen κάνει γυμναστική. "Ναι ήμουν κουρασμένη, ναι ήθελα να είμαι στο κρεβάτι, αλλά πήγα και χόρεψα και αισθάνθηκα πολύ καλύτερα. Κάθε άσκηση κατά τη διάρκεια της ασθένειας είναι καλό. Μπορούμε να το κάνουμε!!!" έγραψε στη λεζάντα.

Σε βίντεο που ανέβασε νωρίτερα, μετά από χημειοθεραπεία, αναφέρει στη λεζάντα: "Δεν είναι πάντα εύκολο και μερικές φορές δεν μπορώ να το κάνω την επόμενη μέρα, αλλά προσπαθώ να γυμναστώ γιατί το αίμα ρέει και φεύγουν οι τοξίνες από το σώμα μου μέσα από την άσκηση. Μερικές μέρες είναι εύκολες οι προπονήσεις και άλλες όχι αλλά το κλειδί είναι να προχωρήσουμε !!! Αυτό είναι για οποιαδήποτε ασθένεια. Προφανώς, ρωτήστε τον γιατρό σας. Ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι στρωμένος με όλα τα είδη των διαφορετικών τρόπων".