Breaking News

Για αυτούς τους λόγους Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου απέχουν φέτος από την τηλεόραση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Αισθάνομαι πάρα πολύ ανακουφισμένος γιατί από το Μάρτιο είχα αποφασίσει να κάνω αυτή την παράσταση («Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», στο Θέατρο Βέμπο, από 5 Οκτωβρίου), άσχετα με το τι θα γινόταν με την εκπομπή. Όπως δείχνουν τα πράγματα η τηλεοπτική κατάσταση είναι λίγο ρευστή και χαίρομαι που δεν έχω εμπλακεί σε περιπέτειες αυτή τη στιγμή" είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", αναφερόμενος στο λόγους αποχής του από την τηλεόραση την τρέχουσα σεζόν.

Ο παρουσιαστής τόνισε επίσης ότι αποφάσισαν με τη Μαρία Μπακοδήμου να μην κάνουν κάποια εκπομπή προκειμένου να δουν πρώτα πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό σκηνικό και από εκεί και πέρα θα εξετάσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

"Η επιλογή του να είσαι εκτός είναι τελείως προσωπική και δεν χρειάζεται τύχη αλλά εκτίμηση μίας κατάστασης και το αν σου ταιριάζει ή όχι. Γιατί μπορεί να μη σου ταιριάζει και να επιλέξεις να είσαι μέσα. Σίγουρα χάνουμε μια περίοδο μεγάλων συγκινήσεων, για αυτούς που είναι μέσα. Όταν έχεις κάποιες προτάσεις με τις οποίες τελικά δεν συμφωνείς για κάποιους λόγους, μάλλον είναι επιλογή", εξήγησε από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου.