Breaking News

Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει σε διάσημο παγκάκι του Χόλιγουντ (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο παγκάκι που γυρίστηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία "Good Will Hunting - Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ" πόζαρε η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν το τέλος της περιοδείας της στην Αμερική με τον Κώστα Μαρτάκη.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε χθες στο προφίλ της στο Instagram ότι επιστρέφει, ωστόσο δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να ποζάρει στη Βοστώνη στο διάσημο παγκάκι "που γυρίστηκε η σκηνή όπου ο Robin Williams μιλάει στον Matt Damon στο Good Will Hunting" όπως αναφέρει στη λεζάντα.

Να σημειωθεί ότι την αμερικανική δραματική ταινία, παραγωγής 1997, σκηνοθέτησε ο Γκας Βαν Σαντ με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μπεν Άφλεκ, Μίνι Ντράιβερ και Στέλαν Σκάρσγκαρντ. 


Το σενάριο της ταινίας, που  έγραψαν οι Άφλεκ και Ντέιμον, αφηγείται την ιστορία του 20χρονου επιστάτη Γουίλ Χάντινγκ, ενός ιδιοφυή νεαρού που αναγκάζεται να δει έναν ψυχολόγο και να κάνει μαθήματα προχωρημένων μαθηματικών με έναν καθηγητή ώστε να αποφύγει τη φυλακή. Μέσω τη θεραπείας του, ο Γουίλ επανεκτιμά τις σχέσεις του με τον καλύτερό του φίλο και την κοπέλα του ενώ έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθηματικά του προβλήματα και παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του.


Η ταινία γνώρισε καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Απέφερε παγκοσμίως 225,9 εκατομμύρια δολάρια και έλαβε εννιά υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας δύο στις κατηγορίες Β' Ανδρικού Ρόλου και Πρωτότυπου Σεναρίου.