Breaking News

Μία 24χρονη παντρεύτηκε, χωρίς να το γνωρίζει, τον... 68χρονο παππού της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας 68χρονος παντρεύτηκε μία 24χρονη στη Χρυσή Ακτή, στο Μαϊάμι πριν από περίπου 3 μήνες όμως η αρχική χαρά μετατράπηκε σύντομα σε σοκ.

Σύμφωνα με τη Mirror, που αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Florida Sun, η 24χρονη δήλωσε συγκλονισμένη που παντρεύτηκε τον βιολογικό παππού της.

Αποκάλυψε ότι ο γάμος έγινε πριν από 3 μήνες ενώ τη φοβερή ανακάλυψη την έκανε ξεφυλλίζοντας οικογενειακά άλμπουμ, όταν και είδε φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος ήταν το παιδί από προηγούμενο γάμο του 68χρονου. Μετά το χωρισμό του ο 68χρονος απομακρύνθηκε από το γιο του με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει την εγγονή του η οποία ως έφηβη είχε φύγει επίσης από το σπίτι της.

"Όταν είδα τον πατέρα μου σε αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών, ένιωσα απελπισμένη" είπε χαρακτηριστικά η 24χρονη.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Ο 68χρονος είπε στη Florida Sun: "Είδα μια ιστοσελίδα με τα προφίλ πολλών ελκυστικών νεότερων κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν μια αίσθηση του deja vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία".

Το ζευγάρι ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένο να τα παρατήσει και λέει ότι η σχέση τους είναι πολύ ισχυρή παρά την ανακάλυψη.

Ωστόσο πολλά σχόλια στο διαδίκτυο αμφισβητούν το κατά πόσο η ιστορία είναι αληθινή...