Breaking News

Ψυχολόγος μίλησε στο Star για τις αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη στα κοινωνικά δίκτυα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ψυχολόγος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" για τις σeξι φωτογραφίες και γενικά για τις αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη το τελευταίο διάστημα στα κοινωνικά δίκτυα.

Να σημειωθεί ότι σαν σήμερα, πριν από 8 μήνες, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Η  Ελπίδα Παναγιωτουνάκου, όταν ρωτήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη αν την ενοχλεί η στάση της Μίνας, απάντησε:

«Με προβληματίζει... Δεν μπορώ να πω αν με ενοχλεί η όχι γιατί, εντάξει, γίνεται ένα τραγικό συμβάν, δεν πάει να πει ότι πρέπει να σταματήσουν οι ζωές όλων. Αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι πως κανείς έχει τη διάθεση να εκτίθεται τόσο πολύ και να μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία. Δηλαδή πρέπει να κρατάς και κάποια... δεν ξέρω... όχι προσχήματα αλλά υποτίθεται νιώθεις και κάποια πράγματα διαφορετικά, ωριμάζεις διαφορετικά».

Ωστόσο, η ψυχολόγος πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Όσο έναν άνθρωπο τον στριμώχνουμε στον τοίχο και τον πιέζουμε και του συμπεριφερόμαστε με έναν "Χ" επιθετικό τρόπο, το μόνο που κερδίζουμε είναι να τον βάλουμε να υψώσει τις άμυνές του. Οπότε μπορεί να οδηγηθεί και σε κινήσεις που υπό άλλες συνθήκες να μην τις έκανε, γιατί κάπως νιώθει ότι πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του. Και μερικές φορές επειδή λειτουργούμε σπασμωδικά μπορεί όλα αυτά να γυρίσουν και λίγο μπούμερανγκ και να μην είναι και αυτό που πραγματικά μας εκφράζει τελικά».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Star.