Breaking News

Αγωνία για την εξαφάνιση του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την υπόθεση της εξαφάνισης του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε και πάλι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει σήμερα το σάιτ του «Τούνελ» (anikolouli.gr), μετά τις απίστευτες ανατροπές που προέκυψαν από τα λάθη των Σκοπιανών στον έλεγχο διαβατηρίων, ο νέος κύκλος ερευνών εστιάζεται και πάλι στον τόπο απ’ όπου χάθηκε. Στην περιοχή των σφαγείων Χαλάστρας, εκεί όπου έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο. Το τελευταίο στίγμα του σύμφωνα με κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν, ήταν σε απόσταση περίπου πεντακοσίων μέτρων από τα σφαγεία, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 17:40 το απόγευμα. Από κει και μετά ήταν σαν να άνοιξε η γη και να κατάπιε άνθρωπο και αυτοκίνητο...

Ο δικηγόρος του αγνοούμενου Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ», είπε:

O Δημήτρης Γραικός τον είχε επισκεφθεί στο γραφείο του μία μέρα πριν εξαφανιστεί, για να πάρει κάποια έγγραφα για το εξοχικό σπίτι που διατηρεί η οικογένεια στη Χαλκιδική.

Γύρω στις δέκα το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε, κάλεσε στο δικηγορικό γραφείο και ενημέρωσε πως παρέδωσε τα έγγραφα σε αρμόδιο οργανισμό όπως έπρεπε να κάνει. Είπε πως θα περνούσε από το γραφείο την επομένη.

Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος, ο επιχειρηματίας είχε ρυθμίσει οφειλές, είχε ξεφύγει από τον βραχνά των οικονομικών του προβλημάτων και προγραμμάτιζε να ανανεώσει τη μονάδα του.

Ποτέ δεν τον είχε δει να χρησιμοποιεί δεύτερο κινητό τηλέφωνο, ενώ στο γραφείο του υπήρχαν φωτοτυπίες της αστυνομικής ταυτότητας του πελάτη του και όχι η πρωτότυπη. Ανέφερε πως ο αγνοούμενος είχε παραδώσει την ταυτότητα του στη σύζυγο του για να κάνει κάποιες δουλειές για λογαριασμό του.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή του Alpha.


Πληροφορίες από: anikolouli.gr