Breaking News

«Λίμνη» η Ζάκυνθος από τις πλημμύρες - Βρέθηκε νεκρός ο 33χρονος (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι την Κυριακή, και με την συνδρομή ομάδας συγγενών, πολιτών, πυροσβεστών αλλά των ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών της ΕΜΑΚ, εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος άντρας στη Ζάκυνθο.

Το αυτοκίνητο του 33χρονου ντεραπάρισε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου λόγω της βροχόπτωσης. Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο και κατόπιν για ώρες αναζητούνταν ο άτυχος οδηγός.

Όπως δημοσιεύει το τοπικό imerazante.gr, το άψυχο σώμα του Γιώργου Ζουπάνου, που παρασύρθηκε από τεράστιες ποσότητες νερού, εντοπίστηκε στην περιοχή του Βανάτου.



Στη Ζάκυνθο πλημμυρισμένα σπίτια, χωράφια - λίμνες και απελπισμένοι κάτοικοι συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης μέρας ως αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί από το βράδυ του Σαββάτου. Σε όποιο σημείο και εάν βρεθεί κανείς θα συναντήσει εικόνες που μόνο «Βενετία» θυμίζουν με δρόμους απροσπέλαστους αφού το νερό έχει καλύψει χωράφια και οδόστρωμα. Από το ξημέρωμα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν σε κάθε κλήση που δέχονται. 



Αυτοκίνητο της πυροσβεστικής τουμπάρισε στον Αλυκανά στην προσπάθεια να βοηθήσει πληγείσες περιοχές μετά από εκκλήσεις συμπολιτών. Οι συνθήκες ήταν ακραίες αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε από το ατύχημα.