Breaking News

Νέο «χτύπημα» για τη Madonna - Ξέσπασε ο γιος της στο Instagram

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέο "χτύπημα" ακολούθησε για τη Madonna μετά την είδηση της σύλληψης του γιου της για κατοχή κάvvαβηs, στο Notting Hill, στο Λονδίνο.

Η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο στα έντυπα μέσα, όμως η τραγουδίστρια κατέστησε αμέσως σαφές ότι θα στηρίξει το γιο της, λέγοντας στο ABC News: «Τον αγαπώ πάρα πολύ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να του δώσω την υποστήριξη που χρειάζεται, και σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ τους θέλουν πολύ δρόμο ακόμη, όπως φαίνεται, για να εξομαλυνθούν.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, που επικαλείται δημοσίευμα της "The Sun" της Κυριακής, ο 16χρονος Rocco, που μετά τη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια ζει μόνιμα στο Λονδίνο με τον πατέρα του Guy Ritchie, όπως και ήταν η επιθυμία του, φέρεται να σχολίασε στο Instagram κάτω από ένα βίντεο που δημοσίευσε η Madonna: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν ζω πια εκεί».

Στο βίντεο η διάσημη μαμά του έκανε Mannequin Challenge ενώ συμμετείχαν και τα αδέρφια του David και Mercy. Μάλιστα φαινόταν να κρέμεται φαγητό από το στόμα της τραγουδίστριας. Όμως, μετά το σχόλιο του Rocco, το βίντεο διαγράφηκε.

Πηγή: Mirror