Breaking News

Οι δηλώσεις του Λιάγκα στο Πρωινό για το «Rising Star» και τα χαμόγελα της Σκορδά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Φαίη Σκορδά παρακολούθησε σήμερα χαμογελαστή το Γιώργο Λιάγκα να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού...

Δύο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του "Rising Star", η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος όπως και ο παρουσιαστής, μίλησαν για το νέο μουσικό talent show του Ant1.

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε χαρούμενος που θα συμμετέχει τελικά και ο Αντώνης Ρέμος όπως και για το γεγονός ότι η Καλομοίρα θα αναλάβει την παρουσίαση του backstage. «Την αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε περάσει και στην Αμερική μαζί. Μας έχουν φιλοξενήσει με τη Φαίη μαζί και είναι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος και ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ρόλος του κριτή θα ταιριάξει πολύ στον Κώστα Μακεδόνα ενώ χαρακτήρισε το τέταρτο μέλος της κριτικής, τον Χρήστο Μάστορα, «ότι πιο hοt υπάρχει αυτή τη στιγμή σαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς».

«Θα βαρεθείτε να με βλέπετε φέτος» κατέληξε ο Λιάγκας, που θα παρουσιάζει και το "Lucky Room" το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 20:00.

Δείτε το βίντεο.