Breaking News

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα στο Epsilon για την ηθοποιό που το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης από την Espresso για την περίεργη υπόθεση με τη νεαρή ηθοποιό, γνωστή για το ρόλο της στα «Κλεμμένα Όνειρα», ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή "La Biri Biri".

Η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου τον πήρε τηλέφωνο και του είπε: «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στην εκπομπή ότι δέχτηκε το Σάββατο το τηλεφώνημα από την ηθοποιό η οποία ήταν σε κατάσταση πανικού και πρόσθεσε: 

«Το ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ την είχα αφήσει μια χαρά σε ένα τηλεφώνημα πριν ένα μήνα που ήταν ακόμη στη Μύκονο. Μου' χε πει ότι όλα είναι μια χαρά, δουλεύει και μάλιστα πέρυσι είχα πάει κι εγώ διακοπές εκεί και έμεινα στο σπίτι της. Έχω συνεργαστεί μαζί της πολύ... στο θέατρο, στην τηλεόραση, έχουμε κάνει πολύ παρέα φιλικά για μεγάλα διαστήματα, και σε πάρτι και σε πρεμιέρες. Δεν είχα ποτέ αντιληφθεί ότι έχει κάποιο πρόβλημα. 

Πήρα αμέσως τη δικηγόρο του Σωματείου μας για την προστασία μιας ηθοποιού. Πήρα και στον πατέρα της ο οποίος μου είπε ότι όσα ξέρω τόσα χρόνια δεν είναι αλήθεια, ότι δεν είναι καλά ψυχιατρικά και ότι παίρνει φάρμακα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν το έχει αντιληφθεί κανείς.

Ξαναμίλησα μαζί της - κρυβόταν στο σπίτι του φίλου της - και μου είπε ότι όσα λένε οι δικοί της είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί προσπαθούν να την βγάλουν ψυχιατρικά άρρωστη για να της πάρουν τμήμα της περιουσίας που της ανήκει. Από κει και πέρα όλα αρχίζουν να μοιάζουν σαν ένα σενάριο περίεργο και αναπάντεχο».

Δείτε το βίντεο.