Breaking News

Ένταση στην εκδίκαση της μήνυσης της Φιλοθέης Μωβ στον Γιάννη Βαρδή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δικαστική αίθουσα δόθηκε την περασμένη Τρίτη η συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων που είχε ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή μεταξύ του γιου του Γιάννη και της χήρας του Φιλοθέης Μωβ. Ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει η σύζυγος του πατέρα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αν και η διαδικασία άρχισε κανονικά με την κατάθεση της Φιλοθέης Μωβ (κατά κόσμον Μαρία Σκιντζή), η έδρα ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη, προλαβαίνοντας το απόλυτο «ξεκατίνιασμα». Μέχρι και τον Αντώνη Βαρδή που «θα βλέπει τώρα από πάνω γυναίκα και γιο να τσακώνονται» επικαλέστηκαν πρόεδρος και εισαγγελέας, στην προσπάθειά τους να «συνεφέρουν» τις δύο πλευρές. 

Η αναζήτηση εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, όπως ζήτησαν οι δικαστές, οδήγησε τους εμπλεκομένους έξω από την αίθουσα.

Για περίπου μία ώρα τα αντίπαλα «στρατόπεδα» βρίσκονταν εκτός δικαστικής αίθουσας. Όταν επέστρεψαν, ο τραγουδιστής είχε δώσει μια έγγραφη συγγνώμη, αλλά η κατάσταση δεν αποκλιμακώθηκε, καθώς η Φιλοθέη Μωβ ζητούσε να την αναρτήσει στο facebook, κάτι που ο Γιάννης Βαρδής δεν δέχτηκε.

Τελικά το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή, λόγω ανάκλησης της έγκλησης. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν φάνηκε ικανοποιημένη. Μάλιστα, βγαίνοντας από την αίθουσα, η αδελφή του Γιάννη Βαρδή, Καλλιστώ, που είχε έρθει για να καταθέσει ως μάρτυρας, χαιρέτησε τη Φιλοθέη Μωβ και τις φίλες της (σ.σ.: είχαν έρθει για να καταθέσουν), χωρίς να πάρει απάντηση.

Πηγή: Espresso