Breaking News

Miss World 2016: Φοιτήτρια από το Πουέρτο Ρίκο η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια 19χρονη φοιτήτρια από το Πουέρτο Ρίκο στέφθηκε Μις Κόσμος 2016, επικρατώντας των διαγωνιζόμενων της Δομινικανής Δημοκρατίας και της Ινδονησίας, αλλά και περισσότερων από 100 καλλονών από όλο τον κόσμο.

Η Stephanie del Valle κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο στέμμα στον 66ο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, στο θέρετρο National Harbor, στο Oxon Hill του Μέριλαντ, νότια της Ουάσινγκτον. Την μελαχρινή καλλονή έστεψε η Μις Κόσμος 2015, η Ισπανίδα Mireia Lalaguna.


Η Stephanie del Valle είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Pace της Νέας Υόρκης σε κλάδο επικοινωνιών και μιλάει ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά ενώ έχει στόχο να μπει στη βιομηχανία του θεάματος. Παράλληλα είναι μοντέλο και μουσικός. 

Είναι η δεύτερη φορά που μία υποψήφια από το Πουέρτο Ρίκο κερδίζει τον πολυπόθητο τίτλο, μετά την Wilnelia Merced που πήρε το στέμμα το 1975.

Αναπληρωματική Μις Κόσμος αναδείχτηκε η Yaritza Miguelina Reyes Ramirez της Δομινικανής Δημοκρατίας και τρίτη η Natasha Mannuela από την Ινδονησία. Την πεντάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι διαγωνιζόμενες από την Κένυα και τις Φιλιππίνες.



Πηγή: Daily Mail