Breaking News

Σενάρια χωρισμού για Kim Kardashian - Kanye West

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα κάνει λόγο για χωρισμό της Kim Kardashian από τον σύζυγό της, μετά το "ψυχωσικό" επεισόδιο που είχε τον περασμένο Νοέμβριο ο Kanye West, το οποίο τον οδήγησε για «ψυχιατρική αξιολόγηση» για 10 ημέρες στο UCLA Medical Center στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται χθεσινό δημοσίευμα του UsWeekly, η 36χρονη δεν είναι ευχαριστημένη με το γάμο τους και θέλει να τον χωρίσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί και την υπόθεση με την πλήρη επιμέλεια των παιδιών North και Saint.

To UsWeekly υποστηρίζει επίσης ότι ο West δεν ζει πλέον με την Kardashian στο πολυτελές σπίτι τους στο Bel-Air του Λος Άντζελες αλλά νοικιάζει διαμέρισμα κοντά στο νοσοκομείο ως εξωτερικός ασθενής.

Πηγή είπε στο σάιτ ότι η Kardashian ενδιαφέρεται για τον West και αισθάνεται ανακουφισμένη που έχει την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται, αυτό όμως την καθιστά παγιδευμένη αυτή τη στιγμή από το να χωρίσει καθώς παράλληλα θέλει να προστατεύσει την ψυχολογική ηρεμία των παιδιών της. Προς το παρόν είναι στο πλευρό του συζύγου της.