Breaking News

Σμαράγδα Καρύδη και Νάνσυ Αλεξιάδη στο «The 2Night Show» (14/12/2016)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σμαράγδα Καρύδη και η Νάνσυ Αλεξιάδη ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "Τhe 2night Show", το βράδυ της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου. Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους...

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή ενώ διηγήθηκε πώς ένιωσε, όταν άκουσε ένα παιδάκι να την χαρακτηρίζει... άσχημη.

Η ηθοποιός παράλληλα "ξεδίπλωσε" στην εκπομπή το απολαυστικό χιούμορ της ενώ αναφέρθηκε και στην ταινία "Τέλειοι Ξένοι", στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκη Κούρκουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννο Περλέγκα και Χριστίνα Βαρώτσου. Να σημειωθεί ότι η ταινία κάνει πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας.



Η πάντα γοητευτική Νάνσυ Αλεξιάδη, που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, έτυχε μιας ιδιαίτερης υποδοχής από τον Γρηγόρη Αρναύτογλου. Στην έναρξη οι δυο τους εμφανίστηκαν σε μια κρεβατοκάμαρα, σε 2 μονά κρεβάτια, με τις πυτζάμες τους και τα ζεστά τους παπλώματα..

Η τραγουδίστρια μίλησε για το παρελθόν της, τη ζωή της και τα επαγγελματικά της σχέδια. Όπως αποκάλυψε, δεν ήταν το όνειρο της ζωής της να γίνει τραγουδίστρια αλλά προέκυψε στην πορεία. Μάλιστα όταν ήταν μικρή σκεφτόταν να ασχοληθεί με οικονομικά ή με άλλα επαγγέλματα ενώ μετά το σχολείο σπούδασε σχέδιο μόδας. "Φτιάχνω ρούχα μόνη μου και μ' αρέσει να μεταποιώ" είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί όλοι οι φίλοι της, τη χαρακτηρίζουν "άντρα" και μια φίλη της την αποκαλεί... "Μήτσο"; Δείτε το βίντεο...