Breaking News

Συγκλονίζει και πάλι η Shannen Doherty με βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζει να μοιράζεται υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους η Shannen Doherty, από τη μάχη της που δίνει με τον καρκίνο.

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά η ηθοποιός η οποία συγκλονίζει και συγκινεί με το θάρρος της αλλά και τη στάση της απέναντι στην επάρατη νόσο.

Η Shannen αυτή τη φορά δημοσίευσε βίντεο στο προφίλ της, στο Instagram, με τη στιγμή της ακτινοθεραπείας της στο νοσοκομείο. Στη λεζάντα έγραψε:

«Η έλλειψη γνώσης δεν κάνει ένα άτομο χαζό ή αγενές. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κανένας δεν έχει τη γνώση, ούτε ξέρει τι θεραπεία ακολουθεί ξεχωριστά το κάθε άτομο. Θα ήθελα να ελπίζω ότι αν κάποιος είναι ραδιενεργός, καλό θα είναι να συμμορφώνεται με την πολιτική που τηρείται και για κάποιο διάστημα να μην έρχεται σε επαφή με τα παιδιά και να μην αγκαλιάζει αγαπημένα του πρόσωπα.

Εδώ είμαι στη λήψη IMRT, μια από τις θεραπείες εξωτερικής ακτινοβολίας. Σύμφωνα με τον Sloan Kettering και τον ογκολόγο μου εδώ στο Λος Άντζελες, η εξωτερική ακτινοβολία επηρεάζει μόνο τα κύτταρα για το σύντομο χρονικό διάστημα που λαμβάνεις τη θεραπεία. Ένα άτομο που έχει λάβει την ακτινοβολία εξωτερικής δέσμης δεν είναι σε θέση να μολύνει ή να μεταφέρει την εν λόγω ακτινοβολία σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Αυτά για όσους ενδιαφέρονται !!!»

A lack of knowledge doesn't make a person dumb or rude. What I realized is that not everyone has the knowledge nor knows what an individuals treatment is. I would hope that if one is radioactive, they would adhere to the policy of staying away from children and not cuddle into their loved one like I was. Here I am receiving IMRT, one of the External Radiation therapies available. According to Sloan Kettering and my radiation oncologist here in Los Angeles, External Radiation only affects your cells for the short time your receiving treatment. A person who has received external-beam radiation is unable to contaminate or transfer that radiation to any other person. So there ya go for those interested!!! More #cancertruths from the #cancerslayer

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ShannenDoherty (@theshando) στις