Breaking News

«Επίθεση» της Στικούδη στην Καινούργιου λόγω δήλωσης για τη Φουρέιρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν έκρυψε την ενόχλησή της η Κατερίνα Στικούδη για μια δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, πριν από λίγες ημέρες.

Η παρουσιάστρια είχε εκφράσει την προτίμησή της στην Ελένη Φουρέιρα, αντί για τη Στικούδη, σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovisinon.

Όπως φαίνεται τη δήλωσή της δεν... είδε με καλό μάτι η Στικούδη η οποία την «έσφαξε με το βαμβάκι» όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό OK!. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν είμαστε φίλες με την Κατερίνα για να παρεξηγηθώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Άλλοι τη λένε καλοπροαίρετα κι άλλοι κακοπροαίρετα. Δεν ξέρω αν ήταν κακοπροαίρετη. Μήπως θέλει να πάει στο "The Voie" για κριτής η Καινούργιου; Μήπως θα της άρεσε να κάθεται σε μια καρέκλα και να κρίνει τους τραγουδιστές; Αν έχει τις μουσικές γνώσεις και μπορεί να κρίνει, ας το κάνει. Εγώ πάντως δεν θα την κρίνω, ούτε για το αν μπορεί να παρουσιάσει καλά, ούτε για το αν κάνει νούμερα, ούτε για το αν έχει όλα τα στοιχεία στον λόγο της που χρειάζεται μια καλή παρουσιάστρια. Θα ήθελα μόνο να της πως ότι υπάρχει ένα ρητό που λέει "Μην κρίνεις για να μην κριθείς"».

Δείτε στο βίντεο πώς σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Στικούδη από την πρωινή παρέα του Epsilon.