Breaking News

Μίλησε για όλα ο Η.Βαλάσης του Survivor: «Ο Αρναούτογλου μου' λεγε μη βουλιάζεις...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν μεταξύ των παικτών που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο  στο ριάλιτι Survivor που προβλήθηκε το 2003 στο Mega. Αν και θεωρούνταν φαβορί, ο Ηλίας Βαλάσης δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέρμα ενώ νικήτρια τελικά ήταν η Ευαγγελία Δεμερτζόγλου.

Ο ίδιος πριν μπει στο παιχνίδι είχε εγκαταλείψει τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Ήθελε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο γιατί, όπως έλεγε, σκόπευε να βοηθήσει έναν φίλο του που είχε κινητικά προβλήματα. Σήμερα έχει αλλάξει ριζικά πορεία στη ζωή του και ασχολείται με την υποκριτική.

Μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη αναφέρθηκε στη μόδα της εποχής που τους θέλει όλους ίδιους, "να φοράνε μάσκες", όπως τόνισε χαρακτηριστικά και για το lifestyle με τις αρνητικές συνέπειες που δημιούργησε μέσω των περιοδικών του ο Πέτρος Κωστόπουλος, τον οποίο κατά τα άλλα χαρακτήρισε ευγενέστατο και ωραίο άνθρωπο.

Ο Ηλίας Βαλάσης είπε ότι από όλη την κατάσταση επηρεάστηκε βαθιά και ο ίδιος αλλά το θέατρο τον "ξύπνησε" και τον έκανε να αντιληφθεί την πραγματικότητα γύρω του.

Επίσης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έκανα πολλά λάθη στη τηλεόραση. Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν ότι δεν τη σεβάστηκα. Δεν σεβάστηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε. Βούλιαξα μέσα στην αναγνωρισιμότητα. Είναι ένα παραμύθι που σε βάζει μέσα σε μία πλάνη. Μου μίλαγε τότε ο Αρναούτογλου, μου' λεγε "να' σαι ο εαυτός σου, μη βουλιάζεις μέσα". Με ξύπναγε κι εγώ δεν ξύπναγα! Μία φορά στο τόσο έρχεται με βλέπει στις παραστάσεις. Με τιμάει ο άνθρωπος.

Δεν θα συμμετείχα ποτέ τώρα στο Survivor. Κι από ότι έμαθα θα ψηφίζει κι ο κόσμος άρα θα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρω την εκδίκησή μου και να πάρω και τα λεφτά. Παρουσίαση θα έκανα άλλα με τους δικούς μου όρους. 

Είμαι ματωμένος πολύ εγώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω στον εαυτό μου να ξανακάνει λάθη. Αν εξαιρέσεις το Survivor, όλα τα υπόλοιπα γι' αυτό το λόγο τα έκανα, να μπω για να υπάρξω σε έναν χώρο. Να ταΐσω τη ματαιοδοξία μου

Δεν κρατάω επαφή με κανέναν από το Survivor. Κανένας δεν μιλάει με κανέναν. Κι αν τους ρωτήσεις το έχουν μετανοιώσει όλοι».